blog-logo

Vremea, la munte, în următoarele săptămâni

Vremea, la munte, în următoarele săptămâni

Regimul termic prognozat pentru următoarele două săptămâni (14 – 27 februarie) va fi, în general, unul cald, cu temperaturi maxime pozitive în aproape toate regiunile, cu o probabilitate de apariţie a precipitaţiilor temporare aproape în fiecare zi, conform informaţiilor publicate, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Transilvania, vremea se va încălzi până spre finalul primei săptămâni de prognoză, când media maximelor termice va ajunge să se situeze în jurul valorii de 10 grade, iar cea a minimelor va de 1 – 3 grade. Va urma o răcire treptată, care se va încheia în jurul datei de 23 februarie. În această zi, maximele termice vor atinge, în medie, 4 grade, iar minimele -6 grade. În zilele care vor urma, atât media maximelor, cât şi a minimelor de temperatură vor creşte spre 7, respectiv -4 grade. După data de 15 februarie vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi.

Alte articole:   Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în județul Brașov, până la sfârşitul săptămânii 

La munte, în tot intervalul de prognoză, media valorilor termice maxime va avea variaţii, în general, între -4 şi 2 grade, iar a minimelor între -9 şi -3 grade. Temporar, vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi, mai însemnate cantitativ în jurul datei de 17 februarie şi pe 21 februarie. 

Sursa: agerpres.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.