blog-logo

Accident de muncă, în Brașov. O femeie a fost rănită

Accident de muncă, în Brașov. O femeie a fost rănită

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 09 februarie 2022, în jurul orei 08.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă la o societate comercială situată pe raza localității Mândra din județul Brașov.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 54 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu privire la producerea evenimentului au fost înștiințați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.