blog-logo

Daniela Haralambie, locul 25 la Jocurile Olimpice de la Beijing

Daniela Haralambie, locul 25 la Jocurile Olimpice de la Beijing

Brașoveanca Daniela Haralambie, reprezentanta României la Jocurile Olimpice de la Beijing, la sărituri cu schiurile, a încheiat competiția pe locul 25.

Prestație foarte bună a Danei Haralambie în calificările probei feminine la sărituri cu schiurile. Sportiva noastră a sărit a 17-a în concurs, și a plecat cu o corecție de -8,5, după ce bara de start a fost urcată cu două poziții și -4,5 puncte, din cauza vântului.Haralambie a avut o săritură de 88,5 metri, acumulând 83 de puncte, rezultat care a urcat-o până pe locul 2 în clasamentul provizoriu.

Prima manșă a concursului individual de sărituri cu schiurile s-a încheiat. Pe primul loc se află Katharina Althaus, din Germania, urmată de reprezentantele Sloveniei, Ursa Bogataj și Nika Kriznar.Reprezentanta României, Daniela Haralambie, a încheiat prima manșă pe poziția a 19-a.

În manșa a doua a concursului individual feminin de sărituri cu schiurile, reprezentanta României, Daniela Haralambie, a avut o săritură de 79,5 metri, prestație care a poziționat-o pe locul 7 în clasamentul provizoriu. Cu o corecție de pentru vânt de -3,8, ea a acumulat 73,2 puncte.

Tot la sărituri cu schiurile, dar proba masculină, cei doi români din competiție, brașovenii Daniel Cacina și Andrei Feldorean, au ocupat locurile 40, respectiv 45, și au obținut calificarea în concursul propriu-zis care va avea loc mâine.

FOTO și TEXT: EUROSPORT ROMÂNIA

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate