blog-logo

Înregistrarea în SPV, obligatorie de la 1 martie pentru firme și PFA

Înregistrarea în SPV, obligatorie de la 1 martie pentru firme și PFA

ANAF anunță că înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual (SPV) devine obligatorie începând cu 1 martie 2022, pentru transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror documente către autoritățile fiscale, de către contribuabilii care desfăşoară activităţi economice într-o formă de activitate autorizată.

Începând cu data de 1 martie 2022, contribuabilii/plătitorii persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent sunt obligaţi să transmită organului fiscal central cereri, înscrisuri sau orice alte documente prin mijloace electronice de transmitere la distanţă.

 În situaţia în care contribuabilii/plătitorii nu îşi îndeplinesc obligaţia comunicării prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a cererilor, înscrisurilor sau oricăror altor documente, iar acestea sunt depuse la organul fiscal central în format letric, nu vor fi luate în considerare.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Informaţii suplimentare privind înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual găsiți AICI.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.