blog-logo

Ministrul Educației: 5,6 milioane de teste de salivă vor ajunge în weekend în școli

Ministrul Educației: 5,6 milioane de teste de salivă vor ajunge în weekend în școli

Alte peste 5,6 milioane de teste COVID vor ajunge în weekend în școli, a declarat, vineri, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Mai exact, 5.660.000 de teste de salivă vor ajunge în şcoli până la începutul săptămânii viitoare, a anunțat ministrul Sorin Cîmpeanu.

Având în vedere evoluţia epidemiologică şi importanţa respectării regulilor sanitare alături de testarea responsabilă, 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare. 5.000.000 de măşti de protecţie au ajuns deja în şcoli. De asemenea, după cele 10,54 milioane teste livrate în şcoli săptămâna trecută, în cursul acestei săptămâni au mai ajuns în şcoli şi grădiniţe încă 2,3 milioane teste„, a informat ministrul Cîmpeanu.

Alte articole:   Un gălățean și-a făcut praf bicicletele la parcarea subterană de la AFI (Video)

El a adăugat că, la acest moment, „în toate unităţile de învăţământ sunt asigurate stocuri” pentru testările programate în prima decadă a lunii februarie.

„Fac un apel încă odată la respectarea strictă a regulilor sanitare şi raportarea responsabilă a rezultatelor testelor, astfel încât procesul educaţional derulat în condiţii de securitate sanitară să fie afectat cât mai puţin posibil”, a transmis ministrul Educaţiei.

Săptămâna trecută, IȘJ Brașov a primit 295.800 de teste COVID.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.