blog-logo

Scandalul Caill vs Federație. Țara arde, iar directorul de la Corona se piaptănă prin Ungaria!

Scandalul Caill vs Federație. Țara arde, iar directorul de la Corona se piaptănă prin Ungaria!

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Ministrul Sportului și președintele Comitetului Olimpic Român au sărit în apărarea sportivei, trecând la sancțiuni împotriva federației, președintele Comisiei pentru Tineret și Sport din Camera Deputaților a cerut demisia conducerii FRSB, dar clubul comunității brașovene nu a zis nici pâs. (Amănunte AICI și AICI)

Sunt alte interese la mijloc? Să înțelegem că CSM Corona Brașov, structură sportivă afiliată la FRSB, ține partea federației și nu a propriului sportiv?

Ania Cail. foto: gsp.

Radu Miclăuș e bine mersi în Ungaria

În tot acest timp, directorul Coronei, Radu MIclăuș, nu ține cont de nimeni și de nimic în lupta sa cu recordurile de lipsit de la locul de muncă. Trai pe vătrai la clubul aflat în subordinea Consiliului Local Brașov.

Alte articole:   VIDEO O nouă performanță uluitoare pentru David Popovici! Românul este campion european la 200 de metri liber!

După 3 săptămâni de vacanță de sărbători, au urmat 2 săptămâni la birou, și o săptămână de izolare la domiciliu (19-26 ianuarie), iar ieri, la prânz, Radu Miclăuș și-a luat tălpășița și a plecat în Ungaria, unde echipa de hochei are programate meciuril în Erste Liga, zilele acestea.

După ce a văzut primul meci de hochei din viață la Brașov, conducătorul userist al Coronei s-a îndrăgostit brusc de acest sport. Pentru care a uitat de toți și toate și „dunga” la Debrecen. Bineînțeles, în interes serviciu. Transport, cazare, masă și diurnă, probabil, din banii brașovenilor, normal. E clar, omul e certat rău cu munca.

Angajații clubului, la ușa directorului aflat în izolare

Revenim la săptămâna de izolare. Noaptea minții, nu alta! Cum este posibil ca în timp ce se afla în izolare la domiciliu, directorul să-i cheme acasă pe angajații clubului pentru a-i preda actele la semnat, expunându-i pe aceștia la o posibilă îmbolnăvire? Aici nu vorbim de neglijență în serviciu, ci de un abuz și de inconștiență.

Alte articole:   VIDEO O nouă performanță uluitoare pentru David Popovici! Românul este campion european la 200 de metri liber!

În mod normal, când a fost declarat pozitiv după testarea la Covid, Miclăuș trebuia să intre, automat, în concediu medical și să delege o persoană care să semneze documente în locul lui, până ieșirea din izolare și revenirea la locul de muncă. Așa ar fi fost legal și firesc.

Apare și o întrebare, pe bună dreptate: dacă directorul Coronei n-a avut Covid și a preferat politica struțului, stând ferit acasă. Fiind perioada aprobării bugetului, după ce s-a făcut de minune la susținerea acestuia, în fața primarului, viceprimarilor și funcționarilor din Primărie, poate și-a zis omul că e bine să stea la cutie, până se mai liniștesc apele.

Alte articole:   VIDEO O nouă performanță uluitoare pentru David Popovici! Românul este campion european la 200 de metri liber!

Cum a ajuns Radu Miclăuș director la Corona am scris AICI.

Cum își începea programul de lucru conducătorul clubului public al municipiului Brașov aflați de AICI.

Cum pe 11 februarie se anunță ședința de Consiliul Local pentru aprobarea proiectului de buget al municipiului Brașov pe anul 2022, vom reveni cu un articol despre bugetul obraznic al clubului Corona.

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.