blog-logo

Consilierul Adrian Codreanu cere măsuri împotriva directorului de la Clubul Corona

Consilierul local PNL Adrian Codreanu a făcut o interpelare astăzi, în plenul ședinței Consiliului Local, prin care solicită luarea unor măsuri împotriva lui Radu Miclăuș, adus din rezerva de cadre din diaspora a USR la șefia Clubului Corona.

„Având în vedere numeroasele informații apărute în spațiul public privind nereguli și acte de indisciplină care au fost săvârșite de directorul Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov, precum și faptul că acesta se află în perioada de probă de „cel mult 120 de zile calendaristice”, conform Codului Muncii, solicităm Serviciului Resurse Umane din Primăria Brașov un raport complet al activității domnului director. La acest raport solicităm să fie atașate toate documentele legate de perioadele în care domnul director a lipsit de la locul de muncă, adică 3 săptămâni în perioada sărbătorilor de iarnă, respectiv 15 decembrie – 6 ianuarie, și perioada 19-27 ianuarie, adică astăzi. Când spunem documente ne referim la referate, delegații, ordine de deplasare, cereri de concediu etc. Vrem să știm cine i-a aprobat lipsa de la locul de muncă. De asemenea, în realizarea acestui raport să fie luate în calcul toate zilele lucrătoare în care directorul de la Corona nu s-a aflat la locul de muncă cu toate documentele necesare în acest sens”, a afirmat Codreanu.

Alte articole:   Dezbatere: pădure parc sau arie protejată?

Faptele la care face consilierul local referire au fost prezentate, în exclusivitate, de newsbv.ro în articolul de mai jos:

„În plus, solicităm ca în raport să ne fie prezentate cum a fost posibil ca în timpul programului de lucru, directorul de la Corona să fie surprins în repetate rânduri frecventând piscina de la Sala Sporturilor. Acesta este exemplul pe care îl dă subalternilor dânsului? Solicităm ca acest raport să ne fie prezentat integral, în timp util, pentru ca la următoarea ședință ordinară a Consiliului Local să fim în cunoștință de cauză în luarea unei decizii. Clubul Corona este o instituție publică ce își desfășoară activitatea în subordinea noastră, a Consiliului Local, și considerăm că faptele ce se petrec acolo impun luarea unor măsuri din partea noastră”, a concluzionat Codreanu.

Alte articole:   Gheorghe Ialomițianu, despre activitatea lui Allen Coliban și despre o eventuală susținere a acestuia la un nou mandat

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.