blog-logo

Ștefania Lopătaru, locul 7 la Cupa României de spadă la cadeți!

Ștefania Lopătaru, locul 7 la Cupa României de spadă la cadeți!

Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București a fost gazda Campionatelor Naționale de spadă pentru cadeți. Spadasina Coronei Brașov, Ștefania Lopătaru, a terminat competiția pe poziția a 7-a, după o serie de asalturi strânse.

Ștefania a început traseul pe tabelul principal cu faza 16-imilor, unde a întâlnit-o pe sportiva clubului CS Satu Mare, Alesia Coardos. Asaltul s-a încheiat cu victoria sportivei Coronei, cu 15-11. 

În optimi, brașoveanca s-a duelat cu stelista Natalia Constantin, pe care a învins-o cu 15-13. 

Au urmat apoi sferturile de finală care, din păcate, au fost stație terminus pentru Ștefania. Ea a fost învinsă cu 15-9 de cea care avea să devină câștigătoarea competiției, Ana Tomșa (CS Satu Mare). 

Alte articole:   Dan Cămârzan, milionarul care și-a ucis bunica de 93 de ani, a cerut să fie externat de la spitalul de psihiatrie

Ștefania a ratat „la mustață” calificarea la Campionatul European și cel Mondial, lipsindu-i numai 1,5 puncte în rankingul probei. 

Corona Brașov își propune să readucă Brașovului școala de scrimă de altădată, care a dat, în timp, zeci de sportivi și antrenori de mare valoare.

CSM Corona Brașov a avut o singură sportivă înscrisă la această competiție.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.