blog-logo

Săritorul cu schiurile Sorin Mitrofan, legitimat la C.S. Olimpic Cetate Râșnov, va merge la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Săritorul cu schiurile Sorin Mitrofan, legitimat la C.S. Olimpic Cetate Râșnov, va merge la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Săritorul cu schiurile Sorin Mitrofan, legitimat la clubul râșnovean, şi-a asigurat prezenţa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie), după ce Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a primit încă un loc cotă la această disciplină, a anunţat organizaţia pe pagina sa de Facebook.

Mă bucur că am reușit să ne calificăm la Jocurile Olimpice, cu trei băieți. Este pentru prima dată în istorie când am obținut un rezultat atât de mare și nu am cuvinte să vă spun cât de tare mă bucur. Sperăm să nu ne oprim doar aici, la calificare, ci să obținem și rezultate bune acolo la Beijing. Din păcate, la testarea COVID19 eu am fost depistat pozitiv și pentru că așa este legea, 7 zile trebuie să stau în carantină. În consecință eu am ratat plecarea la Beijing, ceea ce mă întristează foarte tare, dar sunt conștient că sportivii sunt pregătiți foarte bine și se vor descurca și în lipsa mea„, a declarat antrenorul lui Sorin Mitrofan, Remus Tudor.

Alte articole:   Raliul Argeșului 2022, o provocare acceptată de Andrei Gîrtofan și Doru Vraja

Odată cu această calificare, România va avea patru sportivi la sărituri cu schiurile, Daniela Haralambie, Andrei Feldorean, Daniel Cacina şi Sorin Mitrofan. ,,Mă bucur foarte mult pentru această calificare. A fost un cadou neașteptat pentru munca pe care am depus-o. Sunt foarte fericit și motivat, iar toate aceste lucruri sper să se vadă în săriturile mele viitoare„, a spus sportivul clubului Olimpic Cetate Râșnov, Sorin Mitrofan.

România va participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing cu 22 de sportivi la şapte discipline sportive la sanie, bob, schi alpin, schi fond, sărituri cu schiurile, biatlon şi patinaj viteză, în condiţiile în care locul lui Sebastian Enache (skeleton) nu a fost confirmat încă.

Alte articole:   Raliul Argeșului 2022, o provocare acceptată de Andrei Gîrtofan și Doru Vraja

Sursa: Facebook / CS Olimpic Cetate Rasnov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.