blog-logo

Un bărbat a sunat la 112 după ce a fost bătut de concubina sa

Un bărbat a sunat la 112 după ce a fost bătut de concubina sa

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 24 ianuarie 2022, în jurul orei 14.40, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat, în vârstă de 40 ani, cu privire la faptul că între acesta și concubina sa există o stare conflictuală.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 32 ani, l-ar fi agresat fizic pe concubinul său, în timp ce se aflau într-un imobil situat pe raza municipiului Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.