blog-logo

Internet gratuit, în Codlea. Unde sunt instalate punctele de acces Wi-Fi

Internet gratuit, în Codlea. Unde sunt instalate punctele de acces Wi-Fi

Cu sprijinul fondurilor nerambursabile acordate de către Uniunea Europeană, autorităţile locale din Codlea au reuşit să finalizeze implementarea proiectului “WiFi4EU” ce are scop promovarea conectivităţii la internet în comunităţile locale.

Astfel, în 15 locații din municipiul Codlea, precum parcuri, piețe și clădiri publice, biblioteci, centre de sănătate și muzee, locuitorii vor beneficia de internet Wi-Fi gratuit.

“În baza Acordului de Grant prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (MIE), încheiat între Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA) și Municipiul Codlea, a fost implementat și a devenit funcțional proiectul „WIFI4EU”.

Acesta presupune internet wireless gratuit, care acoperă următoarele spații publice din localitatea noastră: Școala Gimnazială Nr.1, Școala Gimnazială Nr.2, Școala Gimnazială Nr. 3, Școala Germană, Promenadă, Muzeu, Casa de Cultură, Bibliotecă, Parcul cu Soare, Parcul Codlea Nord, Parcul Colorom, Parcul Muntișor, Primărie, Spitalul Municipal și Direcția de Asistență Socială.

Pe această cale vreau să-i mulțumesc fostului consilier local, doamna Corina Banoiu , care a inițiat acest proiect de hotărâre, aprobat în Consiliul Local, extrem de benefic pentru comunitatea noastră.

Așa cum am spus de fiecare dată, sunt un susținător al fiecărei inițiative care duce la creșterea calității vieții codlenilor, indiferent din partea cărui partid vine propunerea”, a transmis primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, peste tot în UE.

Alte articole:   O călătorie între viață și moarte a determinat-o pe Antonela Coroamă să devină un spirit luptător

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.