blog-logo

publicitate

Dumbrăvița. Copilul căzut în lac, scos de scafandri, a decedat

Dumbrăvița. Copilul căzut în lac, scos de scafandri, a decedat

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că 3 minori, care se aflau pe raza unui lac înghețat, situat în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, au căzut în acesta, ca urmare a spargerii gheții.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că patru persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița, iar ca urmare a ruperii gheții, trei dintre acestea au căzut în lac.

Alte articole:   Marian Rasaliu: Brașovul trebuie să își recapete locul pe care îl merită în industria de apărare

În continuare, două dintre cele trei persoane au reușit să iasă din lac, pentru cea de-a treia persoană fiind desfășurate activități de căutare de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Activitățile sunt în curs de desfășurare.

UPDATE

In jurul orei 15.30, copilul a fost gasit, scos din apă și imediat s-au început manevrele de resuscitare de catre personalul medical prezent la fata locului, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja.

UPDATE

Copilul a fost predat la urgente la Spitalul de Pediatrie cu manevre în curs de resuscitare

UPDATE

Din păcate, copilul în vârstă de 14 ani înecat ieri în lacul Dumbravița a fost declarat decedat.

Alte articole:   Atenție, brașoveni! PETrică nu mai are bilete RAT!

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.