blog-logo

3,7 milioane de lei, alocați în 2022 unităților de învățământ din Săcele

3,7 milioane de lei, alocați în 2022 unităților de învățământ din Săcele

Conducerea Primăriei Săcele a avut o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din municipiul. Discuțiile au avut ca temă dotarea elevilor din Săcele cu 2.600 de tablete, proiect ce a fost depus de Primăria Săcele și care se află în procesul de evaluare la Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene, reparațiile în școli și costurile cu utilitățile.

În privința reparațiilor în școlile săcelene, Primăria Municipiului Săcele va aloca anul acesta într-o prima fază suma de 1.400.000 lei, sumă care ulterior va fi crescută în funcție de necesitățile fiecărei unități școlare.

Pe lângă suma de 1.400.000 lei pentru reparații, se vor aloca 2.300.000 lei pentru realizarea următoarelor obiective de investiții: creșa din cartierul Ștefan cel Mare, terenul de sport multifuncțional cu gazon artificial la Liceul Tehnologic ”V. Jinga”, transformarea atelierului școlar de la Școala Gimnaziala Nr.4 în Sală de Sport și achiziționarea de servicii de consultanță privind reabilitarea și modernizarea Grădiniței Nr.4 cu fonduri europene, a precizar primarul Virgil Popa.

Alte articole:   Calea ferată Predeal – Brașov. Contractul pentru studiul de fezabilitate, prelungit cu 10 luni 

Referitor la costurile cu utilitățile, a avut loc o informare privind modul în care se va gestiona situația în perioada următoare în contextul crizei energetice și a creșterii foarte mari a costurilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.