blog-logo

publicitate

VIDEO Decalogul propunerilor PSD pentru bugetul local din 2022

VIDEO Decalogul propunerilor PSD pentru bugetul local din 2022

Conferință de presă la PSD Brașov. Participă președintele organizației municipale, subprefectul Lucian Pătrașcu, și Alexandra Crivineanu, consilier local municipal.

Lucian Pătrașcu a anunțat că noul lider de grup al PSD din Consiliul Local, după discutarea acestui subiect din Biroul Permanent Municipal al partidului, va fi Alexandra Crivineanu.

Pătrașcu a anunțat că PSD are 10 proiecte care să fie prinse la finanțare în bugetul locale din 2022. El a menționat că aceste proiecte se puteau realiza anul trecut, dar administrația useristă le-a blocat, doar pentru că erau propuse de social-democrați, chiar dacă acestea sunt în interesul cetățenilor.

  1. Proiect de hotărâre ce privește amenajarea drumului vechi către Poiana Brașov: amplasarea de bănci, mese și toalete ecologice, precum și pietruirea întregului traseu Brașov- Poiana Brașov.
  2. Proiect de hotărâre privind acordarea unor vouchere pentru îngrijirea dentară a copiilor proveniți din familii sociale – Voucher pentru sănătate dentară.
  3. Proiect de hotărâre privind acordarea unor vouchere pentru femeile însărcinate din Municipiul Brașov, pentru analize și controale medicale – Voucher MAMA.
  4. Proiect de hotărâre ce privește amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii pe Bulevardul Victoriei nr. 3 (zona magazin Profi), precum și instalarea unor dispozitive de supraveghere video.
  5. Proiect de hotărâre privind iluminatul arhitectural al tuturor clădirilor emblematice ale Brașovului – ce se află pe teritoriul Municipiului.
  6. Proiect de hotărâre privind construirea de Centre de Informare și Promovare Turistică, în următoarele locații din Municipiul Brașov: Centrul de Informare și Promovare Turistică zona Gării, Centrul de Informare și Promovare Turistică zona Piața Sfatului, Centrul de Informare și Promovare Turistică zona Sub Tâmpa – Teleferic, Centrul de Informare și Promovare Turistică zona Lacul Noua.
  7. Proiect de hotărâre privind amplasarea dispozitivelor de supraveghere video pe raza Municipiului Brașov, cu preponderență în perimetrul unităților de învățământ și al parcurilor.
  8. Proiect de hotărâre ce prevede acordarea a 1000 de vouchere, în valoare de 500 de lei, cetățenilor cu vârsta de peste 18 ani, cu reședința sau domiciliul în Mun. Brașov, ce vor să își achiziționeze o bicicletă (clasică, simplă).
  9. Proiect de hotărâre privind reamenajarea și modernizarea tuturor locurilor de joacă pentru copii, din Municipiul Brașov.
  10. Proiect de hotărâre privind construirea (amenajarea) de toalete publice în parcurile din Municipiul Brașov.
Alte articole:   Atenție, brașoveni! PETrică nu mai are bilete RAT!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.