blog-logo

Caldendarul concursurilor pentru posturile de director/director adjunct vacante, din școlile brașovene

Caldendarul concursurilor pentru posturile de director/director adjunct vacante, din școlile brașovene

70 de posturi de director și 47 de posturi de director adjunct, rămase vacante după prima sesiune, sunt scoase la concursa în perioada următoare, la unitățile școlare preuniversitare din județul Brașov.

Lista completă a acestora a fost publicată pe site-ul de web al Inspectoratului Școlar Județean Brașov și o puteți citi AICI.

Candidații vor putea depune dosarele de înscriere pentru proba scrisă în perioada 19-25 ianuarie, pe platforma informatică dedicată. Acestea vor fi evaluate de membrii comisiei județene de organizare și desfășurare a concursului în perioada 26-28 ianuarie. Afișarea listei candidaților admiși după evaluarea dosarelor se va face în data de 31 ianuarie.

În data de 18 februarie este programată proba scrisă și afișarea rezultatelor la această probă. Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi comunicate în data de 22 februarie.

Alte articole:   Salvamont Brașov: Risc însemnat de avalanşă în Carpaţii Meridionali

În perioada 4-8 martie se vor înregistra opțiunile candidaților declarați admiși în urma probei scrise.

În data de 14 martie, Inspectoratul Școlar Județean Brașov va publica graficului de desfășurare a interviurilor urmând ca acestea să se desfășoare în perioada 16-25 martie.

În data de 31 martie vor fi validate rezultatele finale, urmând ca în data de 4 aprilie să fie emise deciziile de numire care vor intra în vigoare la 18 aprilie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.