blog-logo

Aleșii PSD, în rolul cetățeanului turmentat, la Brașov

Aleșii PSD, în rolul cetățeanului turmentat, la Brașov

Că întortocheate sunt căile Domnului, se știe, dar ale politichiei sunt și mai și. Facem o scurtă revenire asupra majorităților formate după alegerile trecute: la Consiliul Local Brașov, dar și la Consiliul Județean Brașov, majoritățile s-au făcut pe dreapta: PNL – USR – PLUS.

Cam toată lumea, care nu crede în basme, știa că alianța asta nu va fucnționa. Nu doar la Brașov, ci la nivel național. Lucru dovedit de altfel. La Brașov, însă, că tot suntem buricul țării, treburile musai să fi stat altfel.

Din varii motive, USR Brașov, prin glasul lui Allen Coliban, primar fără funcție politică în plan local, anunță că s-a rupt vrăjeala de iubire cu PNL. Firesc, spun gurile rele, deciziile politice ar fi trebuit să fi fost anunțate de factorii de decizie politici, dar poate nu e cazul să îi mai întristăm pe useriști mai mult decât îi întristează președinta lor de la municipiu, Alexandra Coliban.

Alte articole:   Acrobați de ocazie, amendați de Poliția Locală

Și cum avem parte și de Guvern PNL – PSD – UDRM, oarecum treaba la municipiu începe să fie oablă.

Coliban va începe să plângă cu lacrimi de crocodil că nu e în stare să facă nimic din motive de boicot politic. Ba, mai mult, au apărut la nivel național chiar informații că povestea asta e o strategie a tuturor primarilor USR care să se plângă, cum făcea Ghișe pe vremuri, că nu fac nimic din cauza „cooperativei”.

Dar, Ghișe a făcut. „Cooperativa” i-a aprobat banii pentru o mulțime de studii de fezabilitate, de care a beneficiat ulterior Scripcaru. Coliban, timp de un an, a făcut… nimic. Nu îi cerea nimeni să construiască într-un an piramide pe Tâmpa, dar măcar să fi dat drumul la niște licitații pentru studii de fezabilitate pentru obiectivele promise în campania electorală. Asta dacă tu, cititorule, le știi. Pentru că pentru haștag m_ _e și „trebuie schimbare” nu este nevoie de SF.

Alte articole:   Campanie de informare și ecologizare desfășurată de Comprest în colaborare cu Colegiul Național „Andrei Șaguna”

La județ, protocolul nu s-a rupt. PNL și USR par să conviețuiască în pace și prietenie. Zoltan Szener, vicepreședintele PLUS, că USR nu pare a fi, s-a integrat de minune în echipă. Aici, PSD e în opoziție. Iar social-democrații cu cine votează? Vorba vine, că nu se poate pune PSD de-a curmezișul ințiativelor PNL, că vorba ceea, pe malul Dâmboviței pupat piața Endependenței.

Asta până la marea rotație de premieri, care preconizez că nu se va mai întâmpla, că de-aia în politică alianțele se fac doar ca unii care sunt deștepți să profite, iar fraierii să deconteze.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.