blog-logo

Peste 100 mc de deșeuri au fost ridicate din cartierul Gârcini

Peste 100 mc de deșeuri au fost ridicate din cartierul Gârcini

La sfârșitul săptămânii trecute, Primăria Municipiului Săcele a efectuat o nouă acțiune de ecologizare în cartierul Gârcini pentru înlăturarea deșeurilor depozitate iresponsabil pe domeniul public.

Acțiunile de acest fel au devenit ceva uzual, chiar săptămânale, întrucât, din păcate, încă există probleme cu unele persoane din cartierul Gârcini privind depozitarea deșeurilor. Deși containerele amplasate în zonă sunt goale, aceștia preferă se depoziteze deșeurile pe jos.

Numai la această acțiune de ecologizare din cartierul Gârcini au fost ridicați peste 100 mc de deșeuri menajere, costurile acestei acțiuni ridicându-se la peste 12.000 lei. Din păcate există încă cetățeni care nesocotesc aceste eforturi, manifestând dispreț total față de autorități, față de ceilalți săceleni și față de cheltuirea banului public.

Alte articole:   Locuințe mai scumpe cu aproape 10%, în primul trimestru din acest an. Ce prețuri sunt în Brașov?

„Decât să risipim sute de mii de lei anual prin aceste acțiuni de ecologizare, cu acești bani am fi putut să creștem confortul cetățenilor din zonă. Primăria Municipiului Săcele nu va manifesta nici un fel de indulgență față de aceste persoane certate cu bunul-simț, persoane care, vor fi amendate contravențional”, spun reprezentanții Primăriei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.