blog-logo

Medicul Claudia Bularca rămâne la conducerea DSP Brașov

Medicul Claudia Bularca rămâne la conducerea DSP Brașov

Dr. Claudia Bularca va exercita în continuare funcția de director executiv al Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov, după ce a primit un nou ordin de detașare, chestiune anunțată de newsbv.ro în urmă cu 2 zile.

Ministerul Sănătății a prelungit, începând din 10 ianuarie, pentru o durată de șase luni, detașarea Claudiei Bularca în fruntea DSP Brașov.

Potrivit Prefecturii Brașov, „prin Ordin al ministrului Sănătății, începând cu data de 10 ianuarie, medicul Claudia Elena Bularca a fost numită și va exercita funcția prin detașare, cu caracter temporar, pe durata stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 60 de zile calendaristice, calculate de la data încetării stării de alertă„.

Alte articole:   Accident, în Brașov. Un motociclist a fost rănit

Amintim că, la începutul anului, în plin val 5 al pandemiei COVID, DSP Brașov a rămas fără director, după ce decizia de detașare pe numele dr. Claudia Bularca a expirat în 31 decembrie 2021.

Dr. Claudia Bularca a preluat funcția în 1 septembrie 2021, pentru gestionarea valului 4 al pandemiei.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.