blog-logo

Echipaj SMURD solicitat pe pârtie!

Echipaj SMURD solicitat pe pârtie!

O zi cu temperaturi scazute, dar care nu i-a tinut pe schiori departe de partie.

Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat, astăzi, sa intervina in 4 cazuri. Trei persoane care practicau schiul in Masivul Postavaru s-au accidentat, iar pentru una dintre acestea a fost chemat in sprijin si un echipaj SMURD, care a preluat-o si transportat-o catre unitatea spitaliceasca, pentru controale suplimentare de specialitate.

Totodata, s-a primit si un apel, care anunta o persoana aflata intr-o zona expusa, de pe Dealul Melcilor.

De la inceputul sezonului, salvatorii montani din Poiana Brasov au intervenit in 99 de cazuri, totalizand 106 persoane care s-au accidentat, ratacit sau care a trebuit sa fie evacuate.

Purtati intotdeauna echipament adecvat care sa va protejeze de precipitatii, vant si care sa va ofere confortul termic de care aveti nevoie.
Echipamentul adecvat trebuie intotdeauna dublat si de un echipament de protectie, din care sa nu lipseasca casca, ochelarii, manusile de schi si nu in ultimul rand protectia pentru spate.

Dati dovada de responsabilitate in practicarea sporturilor montane de iarna, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jurul vostru!

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.