blog-logo

Licitație pentru un drum forestier la Comăna

Licitație pentru un drum forestier la Comăna

Primăria Comăna a scos la licitație proiectarea și executarea lucrărilor la un drum forestier afectat de fenomenele hidrometeorologice din comună în perioada 3 – 9.07.2020, precum și înlocuirea podurilor / podețelor aferente tronsonului care va intra în reparații.

Prin contract se propune achiziția de servicii de proiectare: Documentatie Tehnica pentru Autorizatie de Construire, Documentatie avize, Proiect Tehnic, Detalii de Executie si verificarea tehnica a proiectarii; asistenta tehnica din partea proiectantului, precum și Executie lucrari de refacere drum forestier pe o lungime totala de 1,280 km si inlocuirea podurilor/podetelor existente cu poduri/podete noi. 

Valoare estimata este de: 2,714,149.00 lei fara TVA, defalcat astfel: – Elaborare documentatie de proiectare = 98,000.00 lei fara TVA; – Asistenta tehnica de specialitate din partea proiectantului = 13,000.00 lei fara TVA; – Executie lucrari (constructii si instalatii) = 2,603,149.00 lei fara TVA.

Alte articole:   O călătorie între viață și moarte a determinat-o pe Antonela Coroamă să devină un spirit luptător

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 ianuarie 2022, ora 15.00. Durata contractului este de 12 luni.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.