blog-logo

Coliban, un pion pus primar de USR să livreze bani la firmele de partid

Coliban, un pion pus primar de USR să livreze bani la firmele de partid

Primăria Brașov, prin Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov, a semnat, în luna iulie a anului 2021, un contract de achiziție directă pentru un „Masterplan Velo pentru Municipiul Brașov și zona adiacentă”. 

AMDDTP Brașov, companie aflată în subordinea primarului USR, Allen Coliban, i-a încredințat direct contractul unei societăți înființate de Dragoș Pîslaru, europarlamentar USR: CIVITTA STRATEGY & CONSULTING SA, fosta SC GEA STRATEGY & CONSULTING SA. Valoarea contractului este de 95.000 de lei – circa 20.000 de euro. Contractul apare în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Facem precizarea că, în prezent, Dragoș Pîslaru nu mai are acțiuni la CIVITTA STRATEGY & CONSULTING, însă, în 2019, când a candidat la alegerile europarlamentare din 2019, figura ca acționar minoritar, cu 0,5% acțiuni.

Alte articole:   INS: Spor natural negativ, în iunie

Descrierea achiziției: „Realizarea unui studiu de fundamentare a investitiilor in domeniul infrastructurii specifice pentru utilizarea mersului cu bicicleta ca element de sustenabilitate in cadrul conceptului de mobilitate urbana durabila la nivel metropolitan. In cadrul studiului (si a procesului de elaborare ) vor fi parcurse minim următoarele etape / componente: – campanie de informare – analiza situatie existenta – definire cadru strategic si identificare optiuni de trasee – detaliere trasee, conectarea cu comunitățile limitrofe Municipiului Brașov – formulare direcții si plan de actiune – Consultare publică Pe parcursul elaborarii studiului se va asigura comunicarea cu factorii relevanti pentru furnizarea unui studiu relevant, legitimat prin consultare publica si asumat de autoritatile locale. Se va avea in vedere faptul că studiul va fi inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila al Zonei Metropolitane Brașov”.

Alte articole:   Cardurile sociale pot fi folosite şi în Lidl, din 10 august

La începutul lunii decembrie 2021, instituția controlată de Allen Coliban (USR) a lansat un chestionar pentru elaborarea masterplanului velo

Într-o postare pe Facebook, în luna decembrie 2021, Primăria Brașov a demarat o cercetare pentru elaborarea masterplanului Velo.

„Primăria Brașov, în parteneriat cu Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public (AMDDTP), Civitta Strategy & Consulting SA și OPTAR, a lansat un chestionar (https://forms.gle/STWXfrG1CSYmmQBcA) pentru a afla modul în care brașovenii utilizează diferitele sisteme de transport, dar și pentru a afla care sunt nevoile celor care vor să utilizeze bicicleta ca mijloc de transport sau de agrement. Această cercetare face parte din procesul de elaborare a masterplanului velo, document strategic care are în vedere transformarea Brașovului într-un oraș prietenos cu bicicliștii”, a transmis Primăria Brașov.

Alte articole:   Isărescu, mesaj pentru românii cu rate: Perioada dobânzilor mici a trecut, nu mai revine 
Distribuie dacă îți place!
  1. […] de partid (membru USR) am scris aici. La fel și despre concursurile de ocupare a posturilor din Primăria condusă de Allen Coliban, Adriana Miron și trupa de useriști și consilieri personali, precum și din rețeaua de […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.