blog-logo

publicitate

VIDEO Lucian Pătrașcu, numit oficial subprefect al Brașovului

VIDEO Lucian Pătrașcu, numit oficial subprefect al Brașovului

A fost emisă Hotărârea de Guvern prin care Lucian Pătrașcu este numit subprefect al Brașovului din partea PSD. Pătrașcu este președintele organizației municipale a PSD. Zilele următoare acesta urmează să depună jurământul pentru preluarea mandatului.

Lucian Pătrașcu este economist de profesie și a mai deținut funcția de secretar de stat.

Originar din Iași, stabilit de la vârsta de 19 ani în Municipiul Brașov. De formație economist, este licențiat al Facultății de Științe Economice – Specializarea Informatică și Contabilitate de Gestiune din Brașov și are un doctorat în contabilitate la Academia de Studii Economice din București. Căsătorit, are doi copii.

A predat în învățământul superior până în anul 2017, din anul 2004 fiind cadru didactic (preparator universitar / lector universitar) la Universitatea „George Barițiu” Brașov. În paralel cu activitatea didactică, a urmat stagiatura la CECCAR Brașov  (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România Filiala Brașov), devenind în anul 2008 expert contabil. De asemenea, din anul 2012, are calitatea de auditor financiar.

Alte articole:   Reîmpăduriri în Munții Făgăraș. Peste 100 de oameni lucrează pentru 100 de hectare de pădure nouă   
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.