blog-logo

Se dă cu Jula la RIAL? Datele financiare ale firmei, ținute la secret

Se dă cu Jula la RIAL? Datele financiare ale firmei, ținute la secret

Newsbv.ro a solicitat conducerii societății RIAL, în baza Legii 544, privind accesul la informațiile publice, date financiare referitoare la situația economică a societății.

Solicitarea a fost făcută în data de 2 decembrie 2021 pe adresa office@rialbv.ro, adresă postată pentru corespondența electronică pe site-ul societății.

Ce am solicitat?

Prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare. 

Doresc să primesc o copie de pe următoarele documente: balanțele sintetice lunare ale societății RIAL SRL, începând cu luna decembrie 2020 si pana in noiembrie 2021, inclusiv.  Doresc ca informaţiile solicitate să îmi fie furnizate în format electronic pe e-mail, la adresa contact@newsbv.rosedan1970@gmail.com  

Vă mulţumesc pentru solicitudine

De ce sunt relevante aceste informații?

Am solicitat informațiile repsective pentru că în spațiul public se vehiculează că managerul societății adus și instalat de primarul Allen Coliban, Sorin Jula, ar fi avut rezultate dezastruoasă pe perioadă de interimat, dar cu toate acestea a fost acceptat la concursul de manager de firma de „recrutare” pentru postul în cauză.

Alte articole:   Ministrul Finanțelor: Este exclusă înghețarea pensiilor și salariilor anul acesta 

Cum aceste date nu ne-au fost livrate în termenul legal prevăzut de legiutor, există suspiciunea rezonabilă că zvonurile respective sunt reale.

Cum acționarul unui al RIAL SRL este muncipiul Brașov, prin Consiliul Local, vom face o sesizare către acest for. În funcție de reacția aleșilor locali, ne rezervăm dreptul a obține aceste informații cu ajutorul instanțelor de judecată.

P:S.: Nu vă mai plictisim cu povestea aceea cu transparența administrativă promisă în campania electorală de Coliban și USR… Nu mai este cazul.

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.