blog-logo

publicitate

A fugit de mașina Poliției, a accidentat-o și s-a răsturnat. Era băut bine și fără permis…

A fugit de mașina Poliției, a accidentat-o și s-a răsturnat. Era băut bine și fără permis…

Astăzi, în jurul orei 13.00, polițiști din Făgăraș au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, condus de către un bărbat, în vârstă de 38 ani din localitatea Hârseni, județul Brașov, pe DJ104B, pe raza localității Mândra.

Conducătorul auto nu a respectat semnalele regulamentare de oprire, efectuate de către polițiști, continuându-și deplasarea. Oamenii legii au pornit imediat în urmărirea autovehiculului în cauză, cu autospeciala de poliție, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit autovehiculul, polițiștii au tras un foc de armă în plan vertical, cu armamentul din dotare.

„În încercarea de a se sustrage activității de control a polițiștilor, conducătorul auto a avariat atât autospeciala de poliție, cât și un alt autovehicul, ce se deplasa pe DJ104B, ulterior, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Alexandru Rafila: Infecţia cu COVID-19 se transformă într-o viroză sezonieră. Un nou val nu va pune probleme 

Bărbatul, în vârstă de 38 ani, a fost imobilizat iar ulterior a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, ce se impun.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.