blog-logo

Brașoveanca împușcată în cap era polițistă

Brașoveanca împușcată în cap era polițistă

O tânără în vârsta de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap azi-noapte. Anchetatorii au ajuns la fața locului în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie ,şi SMURD.

O persoana de sex in feminin în vărstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viata.
Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată,
a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Specialiștii în ciminalistică și un procuror au efectuat cercetări la fața locului, unde s-ar fi găsit un bilet de adio. Anchetatorii nu s-au pronunțat până în acest moment dacă dacă femeia s-a sinucis sau dacă a fost omorâtă.

Alte articole:   Țigările vor fi mai scumpe. UE urmează să propună o taxă pentru vaping (țigări electronice cu nicotină eliberată sub formă de vapori)

UPDATE – potrivit anchetatorilor, în biletul de adio scris de victimă, aceasta era nemulțumită atât de viața personală, cât şi de cea profesională!

UPDATE. Conform unor informații obținute de ziare.com, tânăra se numește Tănăsache Sabina-Alexandra și este polițistă. Se pare că s-a omorât cu arma din dotare. AStăzi era ziua ei de naștere. Și soțul acesteia este polițist. S-au căsătorit recent.

A fost încadrată în Politie la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de politie și repartizata la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor sef post la Postul de Politie Comunala Bod.

În perioada 2019 -2021 si-a desfasurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

Alte articole:   Festival de datini și obiceiuri, la Centrul Multicultural și Educațional Săcele

La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologica a fost efectuata în luna ianuarie 2021.

Distribuie dacă îți place!
 1. […] fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, scrie NewsBv.ro. Ultima testare psihologică la care a fost supusă tânăra a fost făcută în luna ianuarie […]

  Reply
 2. […] She was pronounced dead “, said the spokesperson of the Inspectorate for Emergency Situations (ISU) Brasov, Major Ciprian Sfreja, according to Newsbv.ro. […]

  Reply
 3. […] Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja, conform Newsbv.ro. […]

  Reply
 4. […] fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, scrie NewsBv.ro. Ultima testare psihologică la care a fost supusă tânăra a fost făcută în luna ianuarie […]

  Reply
 5. Neculai Ghindeal 1 ianuarie 2022, 2:49 AM

  „potrivit anchetatorilor, în biletul de adio scris de victimă, aceasta era nemulțumită atât de viața personală, cât şi de cea profesională!”
  La 28 de ani subinspector şi era nemulțumită? I-a mers prea bine!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.