blog-logo

Săcelenii pot plăti biletul de autobuz cu telefonul mobil

Săcelenii pot plăti biletul de autobuz cu telefonul mobil

La Săcele, biletele de călătorie se pot plăti cu ajutorul aplicației 24 pay. Sistemul nu generează niciun fel de cost suplimentar în afara preţului biletului.

Servicii Săcelene SRL în calitate de operator regional de transport public în cadrul Agenției Metropolitane de Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov a implementat aplicația 24Pay dezvoltată de compania PTP Online în parteneriat cu Banca Transilvania SA.

Aplicația 24 pay este disponibilă începând cu data de 24 Decembrie 2021 în două orașe noi, ajungând astfel la un total de 12 operatori de transport parteneri, prin lansarea în municipiul  Săcele alături de Servicii Săcelene SRL, respectiv municipiul Reșița alături de Trasport Urban Reșița.

Alte articole:   Carrefour România retrage de la comercializare un sortiment de stafide 

Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate la fel de simplu și rapid ca și în restul orașelor disponibile în aplicație, prin accesarea secțiunii “Transport Public”.

Lansată deja în București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Arad, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu și Piatra Neamț, aplicația 24 pay oferă acces locuitorilor acestor orase la o soluție modernă, rapidă și sigură de plată a transportului în comun.

Din 24 Decembrie 2021 aplicatia este operationala in mijloacele de transport deservite de catre Servicii Sacelene SRL. Astfel Servicii Sacelene SRL in calitate de operator de transport public de persoane, se alatura altor 11 operatori de transport din alte 11 municipii importante  din Romania prin implementarea platformei digitale de plati online a titlurilor de calatorie in mijloacele de transport.

Alte articole:   Elevii olimpici din școlile particulare vor primi burse de performanță

Aplicația 24 pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard in aplicatie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.