blog-logo

Echipajele SMURD au fost solicitate în trei cazuri, pe pârtiile din Poiana Brașov!

Echipajele SMURD au fost solicitate în trei cazuri, pe pârtiile din Poiana Brașov!

În cea de-a treia zi de Crăciun, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 7 cazuri de persoane care s-au accidentat in timp ce practicau sporturile de iarna in Poiana Brasov si Masivul Postavaru.

Pentru 3 dintre acestea a fost solicitat si sprijin din partea echipajelor SMURD/SAJ, care le-au transportat la unitatile spitalicesti, pentru controale suplimentare de specialitate.

De la inceputul sezonului, salvatorii montani din Poiana Brasov au intervenit in 14 cazuri, totalizand 17 persoane care s-au accidentat, ratacit sau a trebuit sa fie evacuate.

⚠️ Reglati-va legaturile schiurilor, astfel incat sa elibereze piciorul in cazul unei suprasarcini sau al unui soc puternic, pentru a-l proteja.

Dati dovada de responsabilitate in practicarea sporturilor montane de iarna, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jurul vostru!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.