blog-logo

Transparența USR lovește din nou: ședință de Consiliu Local cu actele la secret

Transparența USR lovește din nou: ședință de Consiliu Local cu actele la secret

Primarul Allen Coliban continuă bătaia de joc la adresa brașovenilor și a consilierilor locali, fiind treaba ultimilor ce votează și dacă votează ceva în necunoștință de cauză.

Coliban a convocat o ședință extraordinară pentru achizționarea unor imobile de la lichidatorul judiciar al CET SA Brașov. Iată anunțul de pe site-ul Primăriei Brașov.

În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. 134, alin. (1), lit. a), art. 196, alin. (1), lit. a), art. 243, alin. (1), lit. a) din Ordonanţa de Urgenţă nr. 57 din 3 iulie 2019 privind Codul administrativ, aducem la cunoştinţa locuitorilor Municipiului Braşov că:

Ședinta extraordinara
a Consiliului Local al Municipiului Brașov
va avea loc în ziua de 23-12-2021, orele 12:00,
prin mijloace electronice printr-o platformă on-line de video-conferință

Alte articole:   Un liceu din Rupea împlinește 100 de ani. Ce evenimente sunt organizate cu această ocazie?

conform prevederilor art. 29 alin.1 din Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local al Municipiului Brașov aprobat prin H.C.L. nr. 612/2019, republicată, cu următorul

PROIECT AL ORDINII DE ZI:1. Proiect de hotărâre privind aprobarea formulării ofertei, respectiv a achiziţionării în caz de acceptare, a imobilelor proprietatea CET Braşov S.A., aflată în procedură de faliment.
Iniţiator: Primarul Municipiului Braşov.

Data publicării: 17-12-2021

Vă mai aduceți aminte povestea aia nemuritoare cu transparența în administrația publică de adormit electoratul? Ei bine, a rămas tot poveste, pentru că de la o zi la alta Coliban și acoliții pe care îi aduce în Primărie pe ușile din dos ale instituției ascund, cu bună știință, informații publice!

Alte articole:   Doar două studente au solicitat să se angajeze part-time la cantina Universității Transilvania

Evident, după ședință, dacă rezultatul votului va fi negativ, USR-iștii fie vor umple Facebook-ul cu __ie la adresa celor care nu votează proiectele ținute la secret de Coliban, fie vor plânge cu lacrimi de crocodil că sunt victimele monstruoasei coaliții care nu vrea să voteze cu ochii închiși inițiativele lui Coliban.

De menționat faptul că, ieri, ședințele de comisii ale Consiliului Local Brașov, unde trebuiau prezentate documentele ce stau la baza adoptării proiectului de hotărâre de mai sus, cu mesajul că vor fi organizate fix înainte de plen. Probabil Coliban crede că Brașovul este moșia USR sau primită de la mă-sa și face ce îl taie… nu știm ce, evităm să folosim cuvântul „capul”.

Alte articole:   Virgil Popescu: Avem un preţ foarte mare la gaz, nejustificat 

De fapt, nimic nou, aceasta este administrația USR cu care ne-am obișnuit în ultimul an.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.