blog-logo

Speranţă în dar

Speranţă în dar

Elevii de la Şcoala Profesională Specială Codlea pot beneficia de acum de terapie educaţională şi ocupaţională într-un cabinet dotat ca la carte.

Totul a pornit de la o scrisoare adresată unor oameni necunoscuţi dintr-o anumită firmă, în care se cerea sprijinul pentru dotarea cabinetului de terapie cu nişte jocuri educative… Surpriza a fost nemărginită, atunci când a venit răspunsul: oameni cu suflet mare au reuşit în 24 de ore să strângă 3200 lei, sumă pe care firma a dublat-o.

Astfel că de la un vis mic, astăzi cabinetul de terapie este dotat şi  mobilat cu tot ceea ce este nevoie ( o mulţime de jocuri educative pentru dezvoltarea diferitelor abilităţi, mobilier nou, whiteboard, ecran de proiecţie, videoproiector, imprimantă multifuncţională), iar copiii cu CES care beneficiază de terapie au primit speranţa de mai bine.

Ştiu că atunci când faci un bine nu e necesar să îl faci şi cunoscut, dar am ales să vorbesc despre această faptă de suflet convinsă fiind că bunătatea se ia. Fiecare din noi putem fi spiriduşii binelui.

Mulţumim, oameni buni! Mulţumim, Zitec!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.