blog-logo

publicitate

Comuna Sânpetru are de astăzi viceprimar liberal

Comuna Sânpetru are de astăzi viceprimar liberal

Consiliul Local Sânpetru s-a întrunit astăzi pentru a stabili cine va ocupa postul de viceprimar al comunei, după ce Silviu Mihăilă (USR) a demisionat.

Astfel, în cursa pentru acest post s-au înscris, din partea liberalilor, Andrei Măiereanu, și Raul Constantina, care s-a autopropus din partea Pro România.

Măiereanu a fost desemnat cu 12 voturi pentru, 2 nule și unul contra.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Alexandru Rafila: Infecţia cu COVID-19 se transformă într-o viroză sezonieră. Un nou val nu va pune probleme 
 1. Cea mai buna varianta pt prezent, un om ce are maxim 3 ani in Sanpetru ( vine din harman) ( poiana e distrus politic si restul 4 clase de unde sa alegi ???????) , dar daca partidele propun in continuare oameni ce „sponsorizeaza ” o sa ne ducem draq….. toti

  Reply
 2. Doamne ferește ! Asta a umblat cu angajatele lui, si acum cred ca are “pofte” noi la cele din primărie ! câți bani a dat Partidului sa îl propună viceprimar ?! Se duce naibii comuna cu unu ca el !

  Reply
 3. Pofte :))) e al dracu de frumos :))) le cumpara cate o masina la toate exxxx……. A

  Reply
 4. Ne bucuram ca Rusu si Poiana au distrus tot in comuna asta, au pus umarul la castigarea USR -ului prin incompetenta/mandria/prostia lor. Acum e cam prea tarziu prin schimbarea lor…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.