blog-logo

Licitație pentru modernizarea drumului județean Vulcan – Holbav

Licitație pentru modernizarea drumului județean Vulcan – Holbav

Consiliul Județean Brașov a scos la licitația contractul de proiectare și execuția lucrărilor pentru DJ 106B Vulcan (DJ 112A) – Holbav km 0+000-6+505 ”.

Obiectul contractului constă în prestarea de servicii de proiectare, verificare proiect asistenta tehnica pe perioada execuției din partea proiectantului și a verificatorului și executie lucrări de reabilitare a obiectivului de investiții DJ106B, pe traseul Vulcan­ – Holbav, la contactul Depresiunii Bârsei cu pantele estice ale munților Vulcan si are o lungime de 6,505 km.

Lățimea parții carosabile este variabilă (4.50 – 5.50m), drumul se desfasoară în cea mai mare parte a traseului la nivelul terenului și în mic rambleu. Pe traseul drumului, la km 6+300, in localitatea Holbav este amplasat un pod in lungime totală de 6.85 m.

Alte articole:   Cum să creezi o reclamă TV de succes

Podul are o lățime totală de 7,20 m (parte carosabilă de 6.70 m și două grinzi de parapet de 25 cm) pe pod nefiind amenajate trotuare, deși podul este amplasat în localitate. Prin realizarea obiectivului de investiții se va asigura circulația în condiții de siguranță și confort între localitățile Vulcan și Holbav. De asemenea, se va aduce podul într-o stare tehnică corespunzătoare cerințelor de rezistenta si siguranță cerute de standardele în vigoare.

Valoarea totală estimată a contractului este de 20.669.371,08 de lei plus TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 ianuarie 2022, ora 15.00.

Durata contractului este de 18 luni.

Alte articole:   Cele 60 de autobuze electrice au ajuns  la 4 milioane de km parcurși. Cu cât s-a redus poluarea în Brașov

Foto: Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.