blog-logo

publicitate

Iubești schiul? Anul acesta vei plăti mai mult în Poiana Brașov!

Iubești schiul? Anul acesta vei plăti mai mult în Poiana Brașov!

Consiliul Local Brașov a aprobat majorarea prețului la cartele, care va crește între 10% și 20%, în funcție de tipul de abonament pe care îl dorești. Noile tarife se vor aplica din momentul în care va avea loc deschiderea oficială a sezonului de schi.

Brașovenii și turiștii care vin în Poiana Brașov și doresc să folosească telecabinele, telegondola, telescaunele și teleschiurile vor trebui să scoată din buzunare 50 de lei pentru o cartelă cu 10 puncte, (5 lei în plus față față de iarna trecută). Pentru cartela de 20 de puncte veți cheltui 90 de lei față de 80 de lei în sezonul precent, iar prețul unei cartele cu 30 de puncte s-a majorat de la 115 la 130 de lei.

De asemenea, tichetele cu 240 de puncte vor fi mai scumpe cu 100 lei, față de sezonul trecut, adică vor costa de acum 670 de lei.

Alte articole:   Marian Rasaliu: Brașovul trebuie să își recapete locul pe care îl merită în industria de apărare

A crescut prețul și la abonamentele pentru un interval determinat de timp. Pentru abonamentul de 10 zile se va achita 1.140 de lei – adulții și 700 de lei – copiii

 Prețurile cartelelor vor crește cu 10% până la 20%, in funcție de tipul de abonament. Noile tarife vor intra în vigoare odată cu deschiderea oficială a sezonului de schi.

Practicanții de schi și snowboard care vor folosi telecabinele, telegondola, telescaunele și teleschiurile vor plăti 50 de lei pentru o cartelă cu 10 puncte, adică cu 5 lei mai mult față de sezonul trecut. Cartela cu 20 de puncte va costa 90 de lei, față de 80 de lei cum era până acum, iar prețul unei cartele cu 30 de puncte va crește de la 115 la 130 de lei. Și tichetele cu 240 de puncte vor fi mai scumpe cu 100 lei, față de sezonul trecut, adică vor costa de acum 670 de lei.

Alte articole:   CNAIR: Traficul rutier va fi monitorizat până în luna noiembrie 2022 

Și abonamentele valabile un anumit număr de zile vor fi mai scumpe. Un abonament de 10 zile va costa 1140 de lei pentru adulți și 700 de lei pentru copii. În sezonul trecut pentru același abonament turiștii plăteau 1050 de lei pentru adulți și 650 de lei pentru copii.

Singurele prețuri care rămân neschimbate sunt cele pentru tichetele simple, cu o urcare și o coborâre, care vor costa 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii (pentru copiii între 6 și 12 ani). În același timp o simplă urcare sau o simplă coborâre cu instalațiile pe cablu va costa 25 de lei pentru adulți și 15 lei

Alte articole:   Ministerul Educației anunță evaluări standardizate pentru elevi. Școlile din județul Brașov incluse în programul pilot  

. Iarna trecută prețurile erau de 1.050 de lei pentru adulți și 650 de lei pentru copii.

Cei care vin ocazional în stațiune trebuie să știe că tichetele simple, cu o urcare și o coborâre, rămân la același preț din sezonul precedent: 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii. În plus, o urcare sau o coborâre cu instalațiile pe cablu va costa 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.