blog-logo

Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până luni dimineața

Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până luni dimineața

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri, un Cod galben de ninsori și intensificări ale vântului în Carpații Meridionali și de Curbură.

Avertizarea este valabilă până luni dimineaţa (20 decembrie, ora 10.00) în zone din 13 judeţe, inclusiv sudul județului Brașov.

Fenomene vizate sunt ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului, iar zonele afectate sunt altitudinile de peste 1700 m în Carpații Meridionali și de Curbură

Astfel, în intervalul menționat, la altitudini de peste 1700 m, în Carpații Meridionali şi de Curbură va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, local consistent. Vântul va prezenta temporar intensificări, cu rafale de peste 80…90 km/h, viscolind ninsoarea. Astfel de fenomene se vor semnala şi în restul zonei montane, dar la intensități mai mici.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul este astăzi un oraș lăsat de izbeliște

Judeţele vizate de atenţionarea Cod galben sunt: Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov şi Covasna.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.