blog-logo

20 de percheziții, în județul Braşov!

20 de percheziții, în județul Braşov!

Astăzi, 13 decembrie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 20 de percheziții într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de serviciu și corupție.

Perchezițiile au loc pe raza judetului Brașov, la instituții publice, persoane juridice și domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, vor fi ridicate mijloace de probă ce urmează a fi administrate ca probatoriu, pe parcursul urmăririi penale.

Polițiștii vor pune în aplicare 16 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităților de parchet si poliție, în vederea audierii.

Alte articole:   Încă două zile libere, în ianuarie, pentru români

La activități participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Brașov, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce fel de perchezitii?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate