blog-logo

publicitate

Doi spărgători de mașini, reținuți de polițiști

Doi spărgători de mașini, reținuți de polițiști

Polițiștii din Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat” – 6 acte materiale. Oamenii legii au efectuat cercetări după ce, în noaptea de 6/7 decembrie 2021, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin spargerea geamurilor, în trei autoturisme parcate pe strada Câmpului din municipiul Făgăraș, iar din interiorul acestora ar fi sustras mai multe bunuri și sume de bani.

De asemenea, în noaptea de 7/8 decembrie 2021, două persoane de sex masculin ar fi distrus geamurile a trei autoturime parcate pe strada Teiului din municipiul Făgăraș și ar fi sustras din interiorul acestora bunuri și sume de bani.

Alte articole:   CNAIR: Traficul rutier va fi monitorizat până în luna noiembrie 2022 

UPDATE

Instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 30 de zile față de bărbații în vârstă de 26 ani, respectiv 31 ani.

Știrea inițială

„Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor, acestea fiind doi bărbați cu vârste de 26 ani, respectiv 31 ani, ambii domiciliați în localitatea Cincu, județul Brașov. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a precizat purtătorul de ecuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Alte articole:   Programul centrului de recenzare asistată de la Primăria Făgăraș, prelungit 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.