blog-logo

publicitate

Un simplu LIKE pentru Școala Gimnazială Diaconu Coresi din Brașov, calificată în finala unui concurs național, este de mare ajutor!

Un simplu LIKE pentru Școala Gimnazială Diaconu Coresi din Brașov, calificată în finala unui concurs național, este de mare ajutor!

Școala Gimnazială Nr. 2 Diaconu Coresi este singura din județ calificată în finala concursului național „Școala banilor bine-crescuți”. Urmează votul publicului pentru ca unitatea de învățământ să câștige această competiție. Este nevoie de noi, de o mobilizare exemplară. Procesul de votare a început acum două zile și se încheie pe 15 decembrie, la ora 18.00.

Dintre cele 244 de școli înscrise, cu peste 2000 de desene în total, printre cele 10 finaliste se numără și Școala Gimnazială Diaconu Coresi din Brașov. Toate aceste finaliste vor primi câte 50 de cărți ”Școala banilor bine-crescuți” per școală și ateliere gratuite de educație financiară susținute de autoarea cărții, Cristina Andone, și de profesorii Școlii de Bani, precum și diplome de participare.

Acum publicul va alege căștigătoarea titlului de Școala banilor bine crescuți. Cum? Foarte simplu. Desenele fiecărei școli pot fi votate, printr-un like, până pe 15 decembrie, la ora 18:00. Școala care va avea cele mai multe like-uri în data de 15 decembrie, la ora 18:00, va câștiga titlul de Școala banilor bine crescuți. Desenul Școlii Gimnaziale Diaconu Coresi poate fi ales de pe pagina de facebook a evenimentului denumit chiar „Școala banilor bine-crescuți”.

Desenul Școlii Gimnaziale Diaconu Coresi poate fi ales de pe pagina de facebook a evenimentului denumit chiar „Școala banilor bine-crescuți”, în linkul de mai jos: https://www.facebook.com/371176706833464/posts/941180509833078/

Unitatea de învățământ câștigătoare va primi titulatura “Școala banilor bine-crescuți” și următoarele premii: cărți pentru toți elevii din școală cu vârsta între 6 și 11 ani, 20 de cărți Școala banilor bine-crescuți pentru biblioteca școlii, rafturi de bibliotecă pt, fotolii, măsuțe, scaune, pușculițe, materiale de educație financiară. Toate desenele vor fi expuse in cea mai apropiata sucursala a unei cunoscute banci comerciale din Romania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.