blog-logo

PetriCacă sau CacăPetri? Ansamblu urban în fața Rectoratului Brașov

Carte poștală contemporană: Cu drag, din Brașov. Allen Coliban

Primăria Brașov ne umple inimile de bucurie de la o zi la alta. După ce prin nețărmurita grijă pentru aproape și popor, în Livada Poștei, loc cu puternic aflux de turiști, a fost amplasat și uitat un automat de reciclat peturi și doze metalice de băuturi (PETrică), de astăzi, în probe, avem și o budă automată de sărbători (căcăstoare, termenul folosit în popor).

Brașovenii au dat like-uri minute în șir pe Facebook și Instagram la postările multiubitului pentru aportul nemijlocit şi nepreţuit pe care l-a adus la dezvoltarea muncipiului, la contribuţia pe care primarul ales a adus-o şi o aduce în permanenţă la înfăptuirea unui climat de confort, de bunăstare, de aducere a Brașovului pe cele mai înalte culmi ale turismului.

Alte articole:   Consiliul Judeţean Covasna a aprobat asocierea cu judeţele Braşov şi Sibiu pentru realizarea unor trasee cicloturistice

Ctitorul Brașovului progresist modern, omul politic de geniu, strălucit militant userist, personalitate de primă mărime a contemporaneităţii, Allen Coliban a promis, în nemărginita sa generozitate, că nu va lăsa zona de izbeliște. Aici vor fi construite, la ordinul comandantului suprem pentru situații locale de urgență, următoare obiective de interes strategic: un centru de colectare fier vechi, sub geamul rectorului, pentru ca studenții să recicleze creativ materialele aruncate de brașovenii responsabili.

De asemenea, în zona de După Ziduri, se va muta groapa ecologică a Brașovului, ca să știe îmbuibații care stau în centru că suntem cu toții egali în fața vicisitudinilor vieții. Să nu sufere nu doar cei de la marginea orașului.

Alte articole:   FOTO. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac prinde contur. Patru igluuri, construite

Nu în ultimul rând, pentru turiști și nu numai, vizionarul Brașovului a dezvăluit că un investitor strategic și-a manifestat intenția de a amplasa, gratuit, tot în Livada Poștei, pe perioada sărbătorilor de iarnă, un tonomat de manele care va rula încontinuu, fără să se repete, îndrăgitele șlagăre ale artiștilor în vogă, printre care și brașoveanul Liviu Guță.

Și, după cum știm cu toții, muzica nu merge pe burta goală, va exista și o baracă tradițională din tablă, de unde nu vor lipsi micii făcuți după rețeta unui vestit producător local, Folosea, țuică clocotită cu piper și vin fiert, îndulcite cu zahăr de la Fabrica de zahăr Bod pe care farul călăuzitor al Tâmpei o va smulge din mâna capitaliștilor împuțiți.

Alte articole:   Mașinile Salvamont vor putea utiliza girofarul de pe autospeciale

Nu vor fi uitați nici cei mici. Pitit după chioșcul RATBV, ca să nu ne facem de râs, va fi amplasat un automat de lapte, pentru cazuri de urgență.

Așa să ne ajute Moș Gerilă și mișcarea LGBT.

Distribuie dacă îți place!
  1. Mooor! „Nu în ultimul rând, pentru turiști și nu numai…un tonomat de manele care va rula încontinuu, fără să se repete”. Muahahaaaaaahaaaaaaahaaaaaahaaaaaaa! Hahaaaahaaaaaa! Tare!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate