blog-logo

Accident de muncă în județul Brașov. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident de muncă în județul Brașov. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 06 decembrie 2021, în jurul orei 21.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza orașului Ghimbav, județul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 44 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, a suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.

Alte articole:   24% dintre angajaţi spun că lucrează exclusiv „remote”. Mulți spun s-ar întoarce la birou dacă angajatorii ar acorda beneficii

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.  

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.