blog-logo

Bradul de Crăciun din Piața Sfatului, printre cei mai frumoși din Europa

Bradul de Crăciun din Piața Sfatului, printre cei mai frumoși din Europa

Braşovul a fost inclus în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun din 2021, alături de Strasbourg (Franţa), Budapesta (Ungaria) şi Viena (Austria), conform site-ului European Best Destinations.

Piaţa Sfatului din Braşov este locul unde în fiecare an se organizează Târgul de Cărciun, iar unul dintre atracţiile principale este bradul de Crăciun.

„Conceptul sărbătorilor de iarnă din acest an este de a aduce magia Crăciunului în cartiere, atât pentru a ne asigura că respectăm condiţiile de siguranţă din punct de vedere epidemiologic, cât şi pentru a ne bucura unii de alţii, de comuniune şi de comunitate. Braşovenii şi turiştii vor putea, între 29 noiembrie şi 9 ianuarie, achiziţiona cadouri, produse specifice sărbătorilor de Crăciun, produse meşteşugăreşti sau produse tradiţionale de la căsuţele amplasate în Piaţa Sfatului, precum şi în alte pieţe reprezentative pentru oraş“, au anunţat săptămâna trecută reprezentanţii Primăriei Braşov.

Bradul de Crăciun din Braşov, amplasat în Piaţa Sfatului, are o înălţime de 23 de metri şi este împodobit cu 600 de globuri şi 30.000 de luminiţe. În acest an au fost împodobiți brazi mai mici și în cartiere.

Alte articole:   Brașovul, singurul oraș care se vrea cu pretenții din România, dar nu are colectare selectivă

În ceea ce privește titlul de cea mai frumoasă piață de Crăciun din Europa, Craiova este singurul oraș din România nominalizat la această categorie. Târgul de Crăciun din Craiova concurează cu numele grele precum Praga, Manchester, Madeira, Edinburgh, Viena, Budapesta, Brugges sau Moscova.

Amintim că, Târgul de Crăciun din Braşov este deschis până pe 9 ianuarie 2022, în Piaţa Sfatului.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.