blog-logo

A venit din Constanța să se distreze la Bran, în weekend, dar a fost prins de jandarmi, la restaurant, cu certificatul verde COVID al altcuiva!

A venit din Constanța să se distreze la Bran, în weekend, dar a fost prins de jandarmi, la restaurant, cu certificatul verde COVID al altcuiva!

Jandarmii brașoveni – la datorie în cele mai importante zone turistice din județul nostru!
Pentru a vă putea bucura de sejururile petrecute în județul Brașov și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, colegii noștri desfășoară activități preventive în toate zonele aglomerate, dar și pe cele mai importante trasee turistice.

Pe timpul acestor misiuni jandarmii au descoperit și încălcări ale legii.
Astfel, o patrula a jandarmeriei montane aflată în servicu în stațiunea agroturistică Bran, a descoperit, într-un restaurant din centrul stațiunii, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care, la solicitarea jandarmilor de a prezenta certificatul verde, a prezentat un document aparținând altei persoane. Au fost întocmite actele de sesizare, acestea urmând a fi predate poliției stațiunii Bran, pentru continuarea cercetărilor.
Pe timpul acțiunilor desfășurate astăzi au fost aplicate 9 avertismente conform Legii 55/2020, respectiv OUG 23/2008 și 4 amenzi conform Legii 55/2020, respectiv OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.
Verificări privind modul de respectare a măsurilor de protecție sanitară au fost efectuate în incinta a 7 societăți comerciale, 9 stații de autobuz, 3 mijloace de transport în comun, 1 parc de distracții pentru copii aflat în aer liber, 1 centru comercial, 2 săli de jocuri și 3 PUB-uri.
Având în vedere faptul că vremea este în continuă răcire, permițând astfel practicarea sporturilor de iarnă și cunoscând faptul că pârtiile aflate în județul nostru se află în preferințele multor turiști, vă recomandăm pe această cale să evitați locurile aglomerate, să respectați toate recomandările și masurile stabilite de autorități privind combaterea și împiedicarea răspândirii pandemiei de COVID-19.
De asemenea recomandăm turiștilor cale aleg să plece pe traseele montane să se informeze temeinic în legătură cu condițiile meteo, să fie echipați adecvat sezonului rece, să respecte marcajele traseelor și sa nu se abată de la acestea. În caz de urgență să solicite ajutorul autorităților apelând numărul unic de urgență 112!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate