blog-logo

Licitație pentru continuarea lucrărilor la clădirea Olimpia, în vederea amenajării Muzeului Sportului și Turismului Montan

Licitație pentru continuarea lucrărilor la clădirea Olimpia, în vederea amenajării Muzeului Sportului și Turismului Montan

Muzeul Județean de Istorie Brașov a scos la licitație realizarea Proiectului Tehnic și Execuția lucrărilor de reabilitare, consolidare și schimbare de destinație a clădirii Olimpia (Înființarea Muzeului Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan).

Este vorba despre un rest de executat și lucrări splimentare față de proiectul inițial: instalații HVAC și înlocuire tâmplărie exterioară, dar și continuarea finalizarea lucrărilor de reabilitare completă a obiectivului de investiții, obiectiv care nu a fost finalizat în termenul contractual de ofertantul declarat câștigător al procedurii de licitație inițiale. Lucrările suplimentare au fost dispuse de proiectant prin dispoziții de șantier. Imobilul este înscris în Lista monumentelor istorice.

Valoarea totala estimată a contractului este de 2.403.652,22 de lei plus TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 decembrie 2021, ora 15.00.

Alte articole:   Bonusurile oferite de cazinourile din Romania

CITEȘTE ȘI:

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.