blog-logo

Patinoarul din Piața Sf. Ioan. Azi îl vedem și nu e

Patinoarul din Piața Sf. Ioan. Azi îl vedem și nu e

Deschiderea patinoarului din Piața Sf. Ioan s-a amânat pentru mijlocul lunii decembrie, din cauza unor probleme de organizare, a anunțat municipalitatea.

Acesta ar fi trebuit să fie inaugurat luni, zi în care a început oficial sezonul sărbătorilor de iarnă în Brașov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a fost nevoie să se reia procedura de achiziție, pentru că au fost constatate o serie de probleme grave, în ofertele celor două firme care au depus documentația pentru achiziția acestui serviciu. Astfel, patinoarul din Piața Sf. Ioan va fi deschis pentru public din 15 decembrie.

Patinoarul ar urma să funcţioneze până la sfârșitul lunii februarie şi accesul în interiorul acestuia va fi gratuit.

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în Râșnov

Inițial, reprezentanții municipalității au anunțat că patinoarul din Piața Sf. Ioan va fi deschis pentru public din 29 decembrie, când vor fi aprinse și luminițele festive.

De unde se vede în mod clar de ce românul gospodar iarna își face car, iar vara sanie. Probabil la Primărie nu se știa că trebuie să se pregătească din timp pentru sărbătorile de iarnă, că procedurile cu achizițiile durează, că se pot depune și contestații etc. Așa că rămâne de văzut dacă noul termen va fi respectat iar brașovenii vor patina pe scuzele primarului Coliban sau vor pleca în alte direcții…

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.