blog-logo

Modificări de traseu pe mai multe linii RATBV, de 1 Decembrie

Modificări de traseu pe mai multe linii RATBV, de 1 Decembrie

RATBV S.A. aduce la cunoștința clienților săi faptul că de Ziua Națională a României vor fi devieri temporare de traseu pe mai multe linii de transport în comun.

Astfel, miercuri, 1 Decembrie 2021, între orele 09.15 și 11.00, va opera unele modificări în orarele și traseele mijloacelor de transport public de persoane, deoarece pe Bulevardul Eroilor se vor desfășura manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României, după cum urmează:

  • autobuzele de pe liniile 1, 2, 2B, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 34B, 36 și 41, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, vor întoarce pe Strada Vlad Ţepeş, unde RATBV S.A. va organiza o staţie temporară pentru toate aceste linii care aveau oprire în stația ”Teatrul Dramatic”;
  • autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare spre cartierul Astra, vor parcurge traseul: Stadionul Municipal – Strada Stadionului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit;
  • autobuzele de pe liniile 14, 20, 24, 28, 50, 51 şi 52 vor fi menținute în circulație pe traseele obișnuite și se va încerca respectarea orarelor, eventuale întârzieri putând apărea funcție de măsurile dispuse în teren de Poliția Rutieră în zona Livada Poștei.
Alte articole:   Mașinile Salvamont vor putea utiliza girofarul de pe autospeciale

Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. RATBV S.A. îşi cere scuze pentru eventualul disconfort creat călătorilor şi îi asigură că va lua toate măsurile necesare pentru ca, imediat după ridicarea restricţiilor de trafic, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia conform orarelor şi traseelor obişnuite.

Potrivit RAT Brașov, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2021, zile libere potrivit prevederilor legale, autobuzele şi troleibuzele operatorului public de transport RATBV vor circula conform orarelor corespunzătoare unei zile de duminică, între orele 06.30 – 22.30.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate