blog-logo

De Ziua Națională a României se dă startul Sărbătorilor de iarnă la Săcele

De Ziua Națională a României se dă startul Sărbătorilor de iarnă la Săcele

De 1 Decembrie autorităţile din Săcele au pregătit un program pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României. Programul zilei conține o ceremonie restrânsă, iar seara va fi dat startul sărbătorilor de iarnă.

Potrivit Primăriei Municipiului Săcele, mâine, 1 decembrie, în Piața Libertății, la Monumentul Eroilor Săceleni din Primul Război Mondial va avea loc o ceremonie dedicată Zilei Naționale a României.

Din cauza situației sanitare din țară și din întreaga Europă, ceremonia de 1 decembrie va fi una redusă ca participare și va consta într-o depunere de coroane de flori la care vor participa reprezentanți ai Primăriei Municipiului Săcele, Consiliului Local, Armatei și asociațiilor de veterani.

Tot mâine, 1 decembrie, se vor aprinde și luminile în oraș și în brazii de Crăciun, care marchează intrarea în perioada sărbătorilor de iarnă.

Alte articole:   Prețuri mai mari în iulie comparativ cu luna iunie

Și anul acesta, brazii de Crăciun sunt amplasați în toate cele trei cartiere de blocuri (Electroprecizia, Ștefan cel Mare și Movilei) și în centrul orașului, în fața clădirii Primăriei.

Foto: arhiva

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.