blog-logo

„Albă ca zăpada și cei șapte pitici” în premieră la Teatrul Arlechino

„Albă ca zăpada și cei șapte pitici” în premieră la Teatrul Arlechino

Teatrul Arlechino Brașov anunță premiera spectacolului „Albă ca zăpada şi cei şapte pitici”.

Evenimentul va avea loc duminică, 5 decembrie, de la orele 10.30 şi 12.30, la Teatrul Arlechino din Brașov.

Regia este semnată de Viorel Vârlan, scenografia şi costume – Viorica Ceban, muzica – Ramona Cojocaru şi Dan Spînu.

Din distribuţie fac parte actorii: Erika Mihaly, Alexandru Dobrescu, Eliza Muraru, Petronela Rujan, Marius Stroe, Dan Zorilă, Anca Badea şi Cecilia Negru.

Povestea este probabil cea mai cunoscută din lume. Şi ca orice poveste are doza ei de răutate şi cruzime. Cum ar putea altfel copiii noştri să distingă şi să aleagă între bine şi rău, între frumos şi urât. Oglinda fermecată surprinde esenţa spectacolului: „Răutatea urâţeşte. E otrava ce nu vindecă.” Dar, în aceeaşi măsură, povestea are doza ei de înţelepciune şi de frumos. Binele învinge întotdeauna răul. Ies în parc cu nepoţelul meu Matei. Intră în căsuţele de joacă şi se joacă ore întregi cu tot ce populează lumea căsuţei. Aşa s-a născut căsuţa din copac. Căsuţa celor şapte pitici care se împrietenesc cu Albă-ca-zăpada”, povestește despre acest spectacol, regizorul Viorel Vârlan.

Alte articole:   INS: Spor natural negativ, în iunie

Preţul unui bilet pentru un spectacol în premieră este de 30 lei şi poate fi achiziţionat online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului: miercuri, joi şi vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+ şi are o durată de 50 minute.

În condiţiile epidemiologice actuale şi în conformitate cu legislaţia în vigoare, accesul persoanelor în instituţie este permis exclusiv în baza certificatului verde. De asemenea, este permisă participarea la spectacol numai persoanelor care se află în una dintre următoarele situaţii:

  • a) sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • b) se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Alte articole:   România a donat peste un milion de pastile de iodură de potasiu Republicii Moldova

Sunt exceptate de la aceste reguli persoanele care au vârsta mai mică sau egală cu 12.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.