blog-logo

Virgil Popa: Vom acorda 659 de burse pentru elevii din Săcele

Virgil Popa: Vom acorda 659 de burse pentru elevii din Săcele

Pentru ședința de astăzi a Consiliului Local Săcele, pe ordinea de zi a ședinței figurează un proiect de hotărâre privind acordarea burselor de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social, elevilor înscriși la cursurile cu frecvență din învățământul preuniversitar de stat din municipiu, pentru anul școlar 2021-2022, semestrul 1.

De acest proiect vor beneficia aproximativ 659 de elevi astfel: burse de merit 423 elevi, burse de studiu 37 elevi și burse de ajutor social 199 elevi. Cuantumul burselor este de aproximativ 74.360 lei lunar și se acordă după cum urmează : 150 lei/lună/elev pentru bursa de performanță, 120 lei/lună/elev pentru bursa de merit, 100 lei/lună/elev pentru bursa de studiu și 100 lei/lună/elev pentru bursa de ajutor social”, ne-a declarat primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

Alte articole:   Patinoarul din Piața Sf. Ioan. Azi îl vedem și nu e

Sumele de bani vor fi livrate de unitățile de învățământ către elevii săceleni la începutul anului 2022. Pentru semestrul II al anului școlar 2021-2022, se va mări valoarea celor aptru tipuri de burse, în conformitate cu prevederile în vigoare, a precizat edilul.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate