blog-logo

Karatistul brașovean Sebastian Gal, invitat la o competiție de prestigiu!

Karatistul brașovean Sebastian Gal, invitat la o competiție de prestigiu!

Karateka brașovean Gal Sebastian a fost invitat să participe la MFS Kids Promotion, un concept unic și original în România, având toată logistica unui circuit profesionist.

Sebastian Gal este campion național la federația română de freestyle kickboxing, la vârsta 14 -15 ani 60 kg și cîștigătorul centuri de aur a României la aceiași categorie și cîștigătorul cupei româniei tot la aceiași categorie în cadru aceiași federații FRFK.

MFS Kids Promotion îi aduce pe cei mai talentați sportivii Juniori din România, practicanți de sporturi de contact, intr-un mediu organizatoric și de promovare profesionist, în care sunt puse la bătaie centuri, recunoscute de Organizații Internaționale de profil, pentru câștigători și trofee pentru cei învinși.Din această gală nu va lipsi, conferința de presă cu o zi înaintea galei, cântarul oficial organizat în cadrul conferinței de presă, prezentare fiecărui sportiv în parte de către un announcer al galei, intrarea sportivilor se va face pe o melodie aleasă, proiecție video a prezentării pe două ecrane mari, transmisie live pe internet, promovare pe posturile de televiziune locale, promovare în presa scrisă locală, cât și jocurile de lumini și fum.

Alte articole:   De Ziua Națională a României se dă startul Sărbătorilor de iarnă la Săcele

Gala MFS Kids Promotion se organizează sub egida și sprijinul Federației Române de Kempo, fiind dedicată sportivilor amatori, între 12 ani și 18 ani, indiferent de stilul de luptă sau federația din care fac parte. Acest eveniment sportiv va avea loc in data de 04 Decembrie 2021, fiind la a doua ediție, locul de desfășurare fiind Sala de Sport din localitatea Moșnița Nouă.Sportivi selectionați să participe în aceasta gala sunt cei mai talentați sportivi din țară, la categoria lor de vârsta si greutate, motiv pentru care aceștia vor întâlnii pe cei mai talentați sportivi din Olanda și Republica Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate