blog-logo

ÎN DIRECT Conferință de presă a viceprimarului Sebastian Rusu

ÎN DIRECT Conferință de presă a viceprimarului Sebastian Rusu

Viceprimarul Sebastian Rusu susține, la această oră, o conferință de presă la sediul PNL Brașov. Acesta a venit cu noi informații și a prezentat argumentele pentru care consilierii locali PNL s-au abținut în privința cumpărării terenurilor de la Fabrica de zahăr Bod.

„Aflăm lucruri noi referitoare la activele care ar fi trebuit cumpărate de la Fabrica de zahăr Bod. De fapt, colega mea Pamela Diaconu a aflat că nu este vorba despre un teren compact de 30 de hectare, ci două loturi, de 20, respectiv 10 ha, care sunt despărțite de alte terenuri”.

„Pe aceste terenuri sunt benzi transportoare pentru materia primă care aparțin altei societăți”

Alte articole:   Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

„Terenurile care trebuiau cumpărate nu au acces la drumul principal, ci există doar niște drepturi de servitute”

„Nu exista un studiu de oportunitate, nu am avut informații clare, nu puteam vota pentru și să ne aruncăm cu capul înainte, pentru că noi răspundem în fata Curtii de Conturi”

„Oamenii de afaceri care vin la Brașov să facă o investiție au o problemă: nu există forță de muncă calificată și necalificată. O spun oamenii de afaceri care au dezvoltat afaceri puternice la Brașov. Șomajul este de 2,7 la suta in judet, confirm Directiei de Statistica, foarte mic. De aceea trebuie să ne gândim bine înainte de a începe să cumpărăm terenuri pentru parcuri industriale”

Alte articole:   O nouă modalitate de plată pentru serviciile Comprest

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate