blog-logo

Percheziții la traficanții de droguri din Brașov

Percheziții la traficanții de droguri din Brașov

La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov, efectuează 32 de percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut că, în județul Brașov, ar fi acționat două grupări, care ar fi desfășurat activități de comercializare a drogurilor de risc și de mare risc, acestea aprovizionându-se de la persoane din Turda și Sibiu.

Pe lângă membrii celor două grupări, au mai fost identificate și unele persoane, care ar fi comercializat, în mod independent, droguri de risc și de mare risc.

Alte articole:   Comunicat de presă

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că mai multe persoane ar fi comercializat diverse cantități de MDMA, achiziționate de pe teritoriul unor state europene, la prețuri cuprinse între 40 și 60 de lei/comprimat.

O parte dintre activitățile de trafic de droguri ar fi fost desfășurate în incinta unui local din municipiul Făgăraș, în care s-ar fi organizat petreceri cu muzică lăutărească.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, vor fi conduse, în vederea audierii, 30 de persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brașov (Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Poliția municipiului Făgăraș), Sibiu, Mureș și Cluj, precum și al jandarmilor din cadrul grupărilor de jandarmi mobile din Brașov și Cluj. De asemenea, la activități au participat 2 echipaje canine de la Centrul Chinologic Sibiu.

Alte articole:   Lista medicilor de familie din județul Brașov unde se pot face teste rapide COVID-19

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate