blog-logo

FC Brașov i-a reprimit la antrenamente pe cei 6 jucători dați afară în vară!

FC Brașov i-a reprimit la antrenamente pe cei 6 jucători dați afară în vară!

FC Brașov are șase noi jucători! Campionii cu Corona lăsați în afara noului proiect au semnat acum contractele și au început antrenamentele. Unii dintre ei își găsiseră alt serviciu, anunță ProSport.

Cei șase jucători care au câștigat la CNSL litigiile cu FC Brașov au semnat contracte cu echipa din Liga 2, iar de luni au început pregătirile alături de aceasta.

Este vorba despre Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru, campioni ai Ligii 3 cu Corona Brașov, echipa de la care noul FC Brașov a cesionat locul din Liga 2 și era obligată să preia toți jucătorii și antrenorii, însă nu a făcut acest lucru, motiv pentru care de curând a pierdut memoriile depuse de cei care au fost dați afară. La fel s-a întâmplat și cu antrenorii Călin Moldovan, Liviu Negoiță și Adrian Szabo.

Alte articole:   Kids Tâmpa U15, succes important, la Codlea, în Liga Elitelor

Cei șase fotbaliștii au fost chemați la negocieri de către președintele Ioan Mărginean, au ajuns la un acord și au semnat contracte cu FC Brașov în aceleași condiții stipulate în contractele pe care aceștia le aveau cu Corona.

Ieri, după-amiază, jucătorii s-au prezentat la stadionul Metrom și au efectuat o primă ședință de pregătire în care au fost supervizați de către antrenorul Călin Moldovan. La antrenament au fost prezenți doar cinci, Voicu, Manole, Toader, Roșu și Linguraru, asta pentru că Nicolau a fost învoit pentru că are un deces în familie.

”Cei șase jucători vor da marți un test fizic, după care vor intra într-un program separat de pregătire. Nu se pune problema să fie în lot pentru ultimele meciuri din acest an, pentru că este clar că nu au pregătirea fizică necesară”, a spus Moldovan, citat de ProSport.

Alte articole:   Kids Tâmpa U15, succes important, la Codlea, în Liga Elitelor

Materialul complet, AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate